onsdag den 24. marts 2010

Der beskæres i buskadser og budgetter

Skriver Benny Andersen i sangen "Det er forår og alting klippes ned" og ja, der beskæres i budgetter rigtig mange steder, både i private virksomheder, i de små hjem og ikke mindst i offentlige budgetter, men mulighederne er helt sikkert ikke udtømte,selvom det kan gøre ondt.

Jeg er lige kommet hjem fra en dagsmøde i Brussel, hvor jeg har været til møde i Copa's kommite for landbrugskvinder fra EU. Og landene omkring os har også rigtig ondt i økonomien. Fra Letland blev der fortalt at man har skåret rigtig voldsomt på de offentlige budgetter, hvor bl.a alle de ansatte i ministerierne har fået en lønreduktion på 40 % og hvor mange skoler er blevet lukket i landdistrikterne uden der samtidig er arrangeret busser til børnene.

Det er ikke sikkert at vi går så drastisk til værks, når vi i morgen i byrådet i Ringkøbing-Skjern starter med de indledende budget drøftelser for 2011 og frem til 2014, men der skal helt sikkert også beskæres i buskadser og budgetter.Det vil kræve vores alleryderste evner for at få noget fornuftigt ud af det, og det er vores ubehageligt pligt,som vil strække sig over resten af året, inden det skal vedtages i byrådet til december.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar