mandag den 2. november 2009

Ældrepolitik og omsorg


Lige kommet hjem efter særdeles livlig debat på Bech Hotel i Tarm, hvor et stort fremmøde til det politiske debatmøde vidnede om emnets vigtighed. Vore ældre skal passes på en værdig måde og personalet skal være i balance med sig selv og jobbet, og skal ikke stresse sig til sygdom.

Det er for dyrt, rent menneskeligt og uværdigt i et omsorgskrævende job, at man selv går ned på grund af mangel på omsorg fra ens arbejdsgiver, og for stort arbejdspres.

Men mangel på penge er der nok af i kommunen, så hvor findes pengene til de varme hænder? Ja det er et af de dyre spørgsmål, men mere erhvervsudvikling i vores kommune er mit bud og forebyggende behandling og hurtig effektiv genoptræning kan være et andet bud.

Men alfa omega for kommunen og vores borgere som helhed, er at alle der bliver valgt til næste byrådsperiode bør samarbejde og trække på samme hammel, alt andet vil være til skade for kommune og borgere. Jeg ved af erfaring at selv en lille repræsentation i en bestyrelse kan flytte bjerge, hvis sparingspartnere og argumenter er i orden.
Jeg tror på samarbejde i det nye byråd og vil arbejde for det.

1 kommentar:

  1. Sidder også med en fornemmelse af, at vores lille kommune har potentiale til at være en bedre arbejdsgiver i forholdet til sine ansatte.

    Og så har du i øvrigt ret, når du skriver mere erhvervsudvikling er eneste farbare vej frem.

    SvarSlet